Chord Gitar Lagu Dangdut Didi Kempot – Cucak Rowo

C     C           C
Kucoba-coba  melempar manggis

C    C           G7
Manggis kulempar mangga kudapat

C      C7      F    Fm
Kucoba-coba melamar gadis

C     G7      C
Gadis kulamar janda kudapat

C      C       C
Jamane-jamane jaman edan

C  C      G7
Wong tuwo rabi perawan

C       C7      F    Fm
Prawane yen bengi nagis wae

C   G7      C
Amargo wedi karo manuke

C        C        C
Iki piye iki piye iki piye

C  C      G7
Wong tuwo rabi perawan

C      C7       F    Fm
Prawane yen bengi nagis wae

C    G7     C
Amargo wedi karo manuke

C      C      C
Manuke-manuke cucak rowo

C    C       G7
Cucak rowo dawa buntute

C    C7       F    Fm
Buntute sing akeh wulune

C        G7       C
Yen digoyang ser-ser aduh enake

Chord Gitar Didi Kempot – Cindro

Intro : F#  B  C#  F#  G#m  D#m  C#m
        F#  B  C#  F#  Bm  F#  Bm  C#m
        Bm  F#  C#  F#  C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

Int: B  C#  F#

F#     A#m   D#m        A#m
Kepiye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngira jebul lamis wae

Reff:
D#m            A#m
Ge opo salah awakku iki
B   C#          F#
Koe nganti tega mblenjani janji
D#m           A#m
Opo mergo kaharan uripku iki
B       C#          #
Mlarat bondo siji karo uripku

B
Aku nelongso
F#         D#m
Mergo kebacut tresno
G#m       C#          F#
Ora ngiro saikine cidro

Solo : D#m  A#m  B  C#  F#
       B  C#  F#  C#

F#       A#m   D#m      A#m
Wes sakmestine ati iki nelongso
B               C#        F
Wong sik tak tresnani mblenjani janji
G#m     C#    F          D#m
Opo ora iling nalika semono
G#m           C#            F#
Kebak kembang wangi jeroning dada

F#     A#m   D#m        A#m
Kepiye maneh iki pancen nasibku
B             C#     F
Kudu nandang loro koyo mengkene
G#m      C#       F#        D#m
Remuk ati iki yen iling janjine
G#m          C#     F#    G#m  C#  F#
Ora ngira jebul lamis wae
X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset

Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.